Povezovalne delavnice z glino za pare

Bi presenetili boljšo polovico z darilom v obliki doživetja? Da si ob glasbi naredita svoji skodelici za jutranjo kavo ali drug izdelek po želji? Za par je pomembno, da imata neko skupno veselje in vsebine, kjer se lahko najdeta, se začutita in ponovno povežeta. Doživetje z glino, kjer si sama naredita vsak svoj keramični izdelek za vajin dom, omogoča ravno to!

Posebnost delavnice je, da sta na srečanju sama in se lahko še bolj posvetita drug drugemu. Delavnica traja dve uri (120 min). Z ročnim obdelovanjem gline naredita vsak svoj izdelek od začetka do konca in ga pobarvata z barvami za glino. 

Termin delavnice: : Med tednom popoldan, navadno ponedeljek, torek ali sreda.  Za termin pišite mail, v kolikor imate v mislih poseben dan ali datum se lahko prilagodim. Vikendi žal ne pridejo v poštev, so pa tematske delavnice en vikend na mesec, dobrodošli!

Cena delavnice: 150€ na par.

V kolikor vaju ne moti, da so na delavnici tudi drugi ljudje, preverita družinske delavnice, ki se jim lahko pridružita po nižji ceni.

KDAJ DOBIM IZDELEK PO DELAVNICI?

Po delavnici izdelek skrbno posušim, kar traja vsaj 10 dni. Nato ga dvakrat žgem v peči za glino, pri čemer je vsakič v peči dan in pol. Po prvem žganju v peči izdelek operem pod vodo, ga osušim, na dno izdelka dodam vosek (da se ne prime glazura) in ga poglaziram, da je uporaben kot gospodinjska keramika. To pomeni, da ga lahko date v pomivalni stroj, pečico ali mikrovalovno pečico. 

Vas izdelek je tako na voljo za prevzem v roku 3 do 4 tednih po končani delavnici. Po želji vam ga pošljem po pošti (ob doplačilu poštnine) ali ga prevzamete v Kranju. 

KAJ JE VKLJUČENO V CENO?

Cena delavnice vključuje: celoten material za izvedbo enega izdelka (do pol kg gline, barve za glino, glazuro, vosek…), uporaba orodij, strokovno sušenje, voskanje, glaziranje izdelka in dve žganji v peči za glino, pijača, prigrizek, možnost da ste na delavnici sami brez drugih ljudi in moje strokovno vodenje in pomoč. Vsak dodatni kos, ki ga naredite in bi želeli, da postane večen in uporaben, se zaračuna dodatnih 10€ za glaziranje, voskanje in dve žganji.

Če želite priti daleč, pojdite skupaj. — afriški pregovor.

PRIJAVE / POVPRAŠEVANJE:

info@zgodbeizgline.si 

Za vsa ostala vprašanja o delavnicah preverite TUKAJ. S prijavo se strinjate s pogoji poslovanje in ste seznanjeni z informacijami glede delavnic.

Skupna doživetja povezujejo, gradijo odnos, vzpostavljajo stik in so najlepše darilo.

Ustvarimo zgodbo skupaj!