Teambuilding z glino – moja službena skodelica 

Pitje kave ali čaja na delovnem mestu je ustaljena navada. Kaj pa, če napitek piješ iz skodelice, ki te dnevno spominja na druženje s sodelavci in s tem jača pripadnost podjetju? Toliko bolje!
Cilj delavnice je, da se zaposleni med seboj spoznajo in povežejo. Med delovnim časom je zaradi številnih delovnih obveznosti spoznavanje pogosto skoraj nemogoče. Teambuilding v obliki delavnice z glino je odskočna deska za grajenje odnosov med zaposlenimi, saj nudi priložnost boljšega spoznavanja v sproščeni situaciji izven delovnega mesta. Delavnica in dnevna uporaba narejenega izdelka pa sproščenost zasebnega druženja prenese v delovno okolje.
Ste od daleč in težko pripeljete zaposlene v moje prostore v Kranju? Nič hudega, bom jaz prišla v prostore vašega podjetja! 🙂

Cena in termin delavnice: Prosim pošljite mi povpraševanje preko spletnega obrazca, saj je cena odvisna od števila udeležencev in lokacije delavnice (pri vas ali v mojih prostorih). Veselim se vas, hvala!

PRIJAVE / POVPRAŠEVANJE:

info@zgodbeizgline.si 

»Imeli smo se 100x boljše, kot smo pričakovali! Ne le, da smo se 2 uri imeli noro fajn ob poslušanju glasbe, božanju gline in iskanju navdiha za okrasitev naših unikatnih skodelic za kavo, kot tim smo se povezali kot že dolgo ne in komaj čakamo, da prvič skupaj spijemo kavo iz teh naših umetnin. Petrina energija, jasno podajanje navodil in pomoč izkušene roke, ko je bilo to potrebno, so zlata vredni trenutki, ki smo si jih za vedno vtisnili v spomin.«

Mateja Klančišar, direktorica
Verlag Dashöfer, založba, d.o.o.

Skupna doživetja povezujejo, gradijo odnos, vzpostavljajo stik in so najlepše darilo.

Ustvarimo zgodbo skupaj!