Povezovalne delavnice z glino za družine

Skupna doživetja z otrokom povezujejo, gradijo odnos, vzpostavljajo stik in so največje darilo, ki ga lahko podarite sebi in svojemu otroku. Delavnica je, bolj kot v pridobivanje tehničnih znanj o izdelovanju keramike, usmerjena v ustvarjanje prostora, kjer se tekom oblikovanja z glino ustvari povezujoča izkušnja, ki nadgradi vez in stik z vašim otrokom.  Ta zgodba se naprej razvija tudi v domačem okolju,  saj vaju trden keramičen dokaz spominja na povezanost, ki se je gradila znotraj ustvarjanja na delavnici.

Termin delavnice: Med tednom popoldan, navadno ponedeljek, torek ali sreda.  Za termin pišite mail, v kolikor imate v mislih poseben dan ali datum se lahko prilagodim. Vikendi žal ne pridejo v poštev, so pa tematske delavnice en vikend na mesec, dobrodošli!

Cena delavnice: 100€ za dve osebi, vsaka naslednja oseba z doplačilom 45€/osebo.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEM?

Posebnost delavnice je delo v mali skupini do 6 ljudi, kar ponuja priložnost, da se še bolj povežete in preživite čas le z njim. Na dvourni (120min) delavnici ob glasbi v prijetnem vzdušju ročno obdelujeta glino in izdelata vsak svoj samostojni izdelek (ali dva) od začetka do konca, ga pobarvata z barvami za glino in dokončata v enem srečanju. 

KDAJ DOBIM IZDELEK PO DELAVNICI?

Po delavnici izdelek skrbno posušim, kar traja vsaj 10 dni. Nato ga dvakrat žgem v peči za glino, pri čemer je vsakič v peči dan in pol. Po prvem žganju v peči izdelek operem pod vodo, ga osušim, na dno izdelka dodam vosek (da se ne prime glazura) in ga poglaziram, da je uporaben kot gospodinjska keramika. To pomeni, da ga lahko date v pomivalni stroj, pečico ali mikrovalovno pečico.

Vas izdelek je tako na voljo za prevzem v roku 3 do 4 tednih po končani delavnici. Po želji vam ga pošljem po pošti (ob doplačilu poštnine) ali ga prevzamete v Kranju.

KAJ JE VKLJUČENO V CENO?

Cena delavnice vključuje: celoten material za izvedbo enega izdelka na osebo (glina, barve, glazura), uporaba orodij, strokovno sušenje, voskanje, glaziranje izdelka in dve žganji v peči za glino, pijača, prigrizek in moje strokovno vodenje in pomoč. Vsak dodatni kos, ki ga naredite in bi želeli, da postane večen in uporaben, se zaračuna dodatnih 10€ za glaziranje, voskanje in dve žganji.

PRIJAVE / POVPRAŠEVANJE:

info@zgodbeizgline.si 

Tisto, kar se najbolj splača zapraviti za otroka, je vaš čas.
(Louise Hart)

Za vsa ostala vprašanja o delavnicah preverite TUKAJ. S prijavo se strinjate s pogoji poslovanje in ste seznanjeni z informacijami glede delavnic.

Skupna doživetja povezujejo, gradijo odnos, vzpostavljajo stik in so najlepše darilo.

Ustvarimo zgodbo skupaj!