Delavnice z glino

Skupna doživetja in podarjen čas povezujejo in so največje darilo, ki ga lahko poklonite sebi in svojim bližnjim. V svojem ateljeju v Kranju za vas ponujam različne tipe delavnic z glino. Delavnice z glino potekajo v enkratnem obisku, kjer si naredite svoj izdelek od začetka do konca in ga tudi pobarvate z barvami za glino. Jaz ga nato poglaziram in odžgem v peči za glino, da je uporaben za hrano, pijačo, pomivalni stroj in pečico. Na delavnicah z glino se ustvarja ročno– delo za lončarskim vretenom ni mogoče. Za vse delavnice je možno kupiti tudi darilni bon TUKAJ.

TEMATSKE DELAVNICE Z GLINO –  en vikend na mesec ustvarjamo dva do tri izdelke po vnaprej določeni temi: set za zajtrk, set dveh skodelic, set za obiske, vaza in podobno.  Delavnica traja tri ure in je namenjena odraslim ali starejšim otrokom. Pridruži se nam! 

DRUŽINSKE DELAVNICE Z GLINO – potekajo med tednom popoldan od 17.00 do 19.00, navadno od ponedeljka do srede. Delavnice z glino trajajo dve uri, v tem času si vsak naredi en izdelek po želji. Namenjene so staršem z otroki, v kolikor pa vas ne moti, da ustvarjate v skupini z družino, se lahko priključite tudi tej delavnici z glino. 

INDIVIDUALNE DELAVNICE Z GLINO ZA PARE – posebnost delavnice z glino je, da ste ob ustvarjanju sami z izbrano osebo – lahko je vaš partner, otrok, prijateljica, po želji. V dveh urah naredi vsak svoj izdelek po želji. Delavnice potekajo med tednom popoldan od 17.00 do 19.00 v Kranju, navadno od ponedeljka do srede. 

TEAMBUILDING Z GLINO – za podjetja ponujam več tipov delavnic, v trajanju od dveh do štiri ure. Teambuildingi z glino potekajo v mojem ateljeju v Kranju, po želji pa lahko pridem tudi v prostore vašega podjetja. 

DELAVNICE Z GLINO ZA ZAKLJUČENE SKUPINE – ste skupina vsaj petih ljudi in si želite izkušnje z glino? Pišite mi in prilagodila se bom vašim željam in pričakovanjem. 

Več o vsebini in terminih posameznih delavnic najdete pod zavihkom delavnivce v meniju.

Za vsa ostala vprašanja o delavnicah preverite TUKAJ

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Če te delavnice zanimajo rezerviraj svoj termin.

Skupna doživetja povezujejo, gradijo odnos, vzpostavljajo stik in so najlepše darilo.

Ustvarimo zgodbo skupaj!