Vsi izdelki v spletni trgovini so za vas narejeni z veliko ljubezni in pozitivne energije. Keramika je pralna v pomivalnem stroju in primerna za uporabo v mikrovalovni pečici. Vsi uporabljeni materiali so varni za uživanje hrane in pijače. Z ozirom, da je keramika ročno delo, pa bo previdno ravnanje in ročno pranje zagotovo podaljšalo življenjsko dobo izdelkov. 

Glede na to, da so izdelki unikat in ročno izdelani, so možna manjša odstopanja od izdelkov na slikah. Za vse izdelke v spletni trgovini je po naročilu možna personalizacija (napis, posvetilo…) ob čakalni dobi cca 14 dni.

 

Uživajte v nakupovanju!

Obogatite si svojo zgodbo

ali jo polepšajte nekomu drugemu!

Dobrodošli!

Gospodinjska keramika

Darilni boni

Odlična izbira za vsakega, ki si želi ustvarjalno preživeti čas in si domov odnesti večni spomin. Naša zgodba iz gline je bila polna smeha, povezovanja in odkrivanja. Petra nas je odlično vodila, nam prisluhnila in celotno doživetje prilagodila prav naši skupini. 

Sara Grahelj

Čudoviti izdelki. Nakupovala sem za darilo. Petra se je potrudila, da je izdelek zelo hitro odposlala ter ga tudi lično zapakirala. Zelo zadovoljna!

Mirjam Bajt

Petra je prijazno prisluhnila vsem mojim željam in ustvarila čudovit izdelek. Vidno je, da ustvarja z ljubeznijo in v svoje delo vloži veliko truda Zelo priporočam, monstera je prekrasna!

Sara Grmek

Vsak moj izdelek nosi svojo zgodbo in energijo, ki jo predajam naprej, ko ga kupite.

Ustvarite si ga sami ali postanite del moje zgodbe.