Stran nima le novih zavihkov in fotografij, njena glavna novost je krasna spletna trgovina, ki vam omogoča, da lahko nakup opravite še hitreje in enostavneje. Kar nekaj izdelkov imam še v delu in jih bom v spletno trgovino dodala v naslednjem tednu. Med njimi tudi moje monstere – kraljeve sklede za sadje, ki se ta trenutek žgejo v peči. Posodobljena je tudi stran z opisi delavnic z glino. Izbirate lahko med številnimi različnimi delavnicami z glino, katerih glavni namen je stik , povezovanje in umiritev od tempa vsakdana, glina pa je pri tem čudovit medij. Spletna stran je izdelana z veliko truda, ljubezni in misli na vas, ki uporabljate moje usluge. V kolikor ostaja še kaj vprašanj, na katere niste našli odgovorov mi le pišite (na info@zgodbeizgline.si) in z veseljem vam pomagam.

Prenovljena spletna stran pa oznanja tudi začetek moje nove, samostojne službene poti. Rada sem se šalila, da je delo terapij s konji moja dnevna služba in delo z glino moja nočna. No, z letošnjim letom postaja glina moja edina služba, kar me navdaja z veseljem in notranjim mirom, da je odločitev prava. Poslanstvo ostaja enako – delati dobro in pomagati ljudem, družinam in parom, da najdejo stik in si podarijo skupni čas. Le mediji se je spremenil – to niso več konji, ampak glina.

Za konec bi se rada še iz srca zahvalila oblikovalcu spletne strani – Matevž je poskrbel za fotografije na spletni strani, ki so njegovo avtorsko delo, oblikoval je nov logotip, izdelal in postavil je spletno stran, poskrbel za oblikovanje vizitk, plakatov in darilnih bonov in še za tisoč drugih malih stvari, ki niso javno vidne, a še kako potrebne, da vse deluje nemoteno.  Brez tebe Matevž bi spletna stran ne imela mojega duha in duše, ki si jo uspel tako dobro ujeti in pokazati. Hvala!

Dobrodošli med  zgodbami iz gline. V kolikor se v kakšni nadete jo sprejmite za svojo! Napišimo zgodbo skupaj!

Petra