fbpx
Akcija!

Unikaten keramični križ “Ljubezen nikoli ne mine”

45,00

POZOR! Križ je znižan, saj je v procesu sušenja počil na zadnji strani. Ne moti ko vidi na steni, saj na prednji strani razpoka ni vidna, ker je prekrita z listkom.  V kolikor želite več fotografij ali si ga ogledati v živo me kontaktirajte. Hvala za razumevanje.

Idealno darilo za poroko, krst, birmo, sveto obhajilo, slovo od bližnjega, selitev ali kar tako! 

Križ je možno narediti po vaši personalizaciji, z osebnim posvetilom ali citatom iz Svetega Pisma. Prav tako je možna sprememba v barvah in drugih dodatkih (ptički, cvetovi, listki, barve listkov…) po vaših željah. Za delo po naročilu potrebujem cca 14 dni.

Mere: cca 20 cm x 28 cm 

 

1 na zalogi

Unikaten keramični križ v obliki drevesa predstavlja sporočilo vstalega Boga, ki sporoča veselo novico o našem odrešenju. Simbol drevesa predstavlja rast in upanje. Prvi križ sem naredila zase, saj nisem v nobeni trgovini zasledila križa, ki bi mi bil resnično všeč in me nagovoril. Danes visi v mojem domu, z ljubeznijo pa jih še naprej izdelujem za vas, da tudi v vaše domove prinesejo Božji mir in blagoslov na vseh področjih vašega življenja. 

Idealno darilo za poroko, krst, birmo, sveto obhajilo, slovo od bližnjega, selitev ali kar tako! 

Križ je možno narediti po vaši personalizaciji, z osebnim posvetilom ali citatom iz Svetega Pisma. Prav tako je možna sprememba v barvah in drugih dodatkih (ptički, cvetovi…) po vaših željah. Za delo po naročilu potrebujem cca 14 dni.

Mere: cca 20cm x 28cm