Skodelica “Čas za kavo” modra cca 2,5 dcl

29,00

“Svet se pravzaprav ne ustavi, le zdi se mi tako, ko vzamem si čas zase ob kavi.” (Tjaša Zajc)

Tega lončka pač NE MOREMO prezreti! Je tako? Tako je! 😉 Nastal je ob sodelovanju z mlado pesnico Tjašo Zajc, katero najdeš na Instagram profilu pod znamko @zajcjibrlog

Tole je en tak kos, ki ga pač moraš imeti! 😉 Ne le zato, ker napis v treh vrsticah zaobjame bistvo, ki jo da kavica popita v miru, ampak tudi zato, ker z nakupom podpreš kar dve mladi ženski, ki sva združili moči v svoji ljubezni do ustvarjanja – vsaka na svojem področju! 🙂

V kolikor se odločiš za nakup – hvala! 😉 Narejen z veliko skrbnosti, truda in ljubezni.

Uživajte svojo kavo v unikatnem lončku, ki pritegne s svojo obliko in barvo! Na sliki sta večja (4dcl) in manjša (2,5 dcl) skodelica. Tu lahko kupite večjo opcijo.

Lonček je narejen po starem tradicionalnem lončarskem postopku vrtenja na vretenu, ročno glaziran in žgan v peči na 1250 stopinj celizija. Primeren za kavo, čaj kakav, vročo juhico in še marsikaj.

Glede na to, da so izdelki unikat in ročno izdelani, so možna manjša odstopanja od izdelkov na slikah. Tudi če pogledate dve izdelka skupaj, boste opazili manjše razlike v obliki, vzorcu ali odtenku glazure. To da izdelkom poseben čar, ki govori o njihovi unikatnosti in ročni izdelavi. Na voljo je še več različnih vzorcev skodelic – naredite si svoj set! 😉

 

Kategorija:

2 na zalogi

Uživajte svojo kavo v unikatnem lončku, ki pritegne s svojo obliko in barvo. Morebitne dodatne izdelke na sliki (krožnik, skleda, manjša ali večja dodatna skodelica na kaki sliki kot primerjava velikosti...) lahko kupite posebej in niso vključeni v ceno.

Lonček je narejen po starem tradicionalnem lončarskem postopku vrtenja na vretenu, ročno glaziran in žgan v peči na 1250 stopinj celizija. Primeren za kavo, čaj kakav, vročo juhico in še marsikaj.

Glede na to, da so izdelki unikat in ročno izdelani, so možna manjša odstopanja od izdelkov na slikah. Tudi če pogledate dve izdelka skupaj, boste opazili manjše razlike v obliki, vzorcu ali odtenku glazure. To da izdelkom poseben čar, ki govori o njihovi unikatnosti in ročni izdelavi.