fbpx

Lonček belo rjav 3,5 dcl

25,00

Uživajte svojo kavo v unikatnem lončku, ki pritegne s svojim vzorcem in barvami! Glazura je bela mat, spodnji del lončka pa je iz temne surove gline kamenine. Čarobno! 🙂

Lonček je narejen po starem tradicionalnem lončarskem postopku vrtenja na vretenu, ročno glaziran in žgan v peči na 1220 stopinj celizija. Primeren za kavo, čaj kakav, vročo juhico in še marsikaj. Brez problema ga uporabite v pomivalnem stroju, pečici ali mikrovalovni pečici. 

Volumen: cca 3,5 dcl – 4dcl

Kategorija:

9 na zalogi

Uživajte svojo kavo v unikatnem lončku, ki pritegne s svojim vzorcem in barvami! Glazura je bela mat, spodnji del lončka pa je iz temne surove gline kamenine.   Čarobno! 🙂

Lonček je narejen po starem tradicionalnem lončarskem postopku vrtenja na vretenu, ročno glaziran in žgan v peči na 1220 stopinj celizija. Primeren za kavo, čaj kakav, vročo juhico in še marsikaj.

Glede na to, da so izdelki unikat in ročno izdelani, so možna manjša odstopanja od izdelkov na slikah. Tudi če pogledate dve izdelka skupaj, boste opazili manjše razlike v obliki, vzorcu ali odtenku glazure. To da izdelkom poseben čar, ki govori o njihovi unikatnosti in ročni izdelavi.